BELEDİYE BAŞKANIMIZ SAYIN VAHAP KÜÇÜK KANAL AVRUPA’DA DOĞANŞEHİR’İ ANLATACAK

BELEDİYE BAŞKANIMIZ SAYIN VAHAP KÜÇÜK KANAL AVRUPA’DA DOĞANŞEHİR’İ ANLATACAK Doğanşehir Belediye Başkanı Sayın Vahap Küçük tüm Dünya da yayın yapan KANAL AVRUPA DA Vizyon 2023 Doğanşehir özelde Mustafa Tübcel ‘in Konuğu olacak. Türkiyenin ve Doğanşehir’in Gündemini değerlendirecek. PROGRAM SAATİ 12 aralık 2016 saat 20:00 ve Tekrarı 13 aralık 2016 Salı günü saat 14: 00 da Kanal Avrupa Türksat uydu frekansı TURKSAT 4A Uydusu [ 42.0° ] Frekans : 12729 | Sembol : 27500 | Fec : 2/3 | Yatay ( Horizontal ) Almanya’dan tüm dünyaya yayın yapan Türk kanalı olan Kanal Avrupa’da Mustafa Tübcel tarafından hazırlanıp-sunulan ‘Temiz Eller-Vizyon 2023 Doğanşehir Özel Programı’na konuk olan Doğanşehir Belediye Başkanımız Sn Vahap Küçü Türkiye ve Doğanşehir gündemiyle ilgili değerlendirmelerde bulunacak. Program Türklerin Avrupa’daki sesi sloganıyla 2005 yılında Avrupa’dan yayın yapan tek Türk televizyon kanalı olan ve toplam 63 ülkede yayın yapan Kanal Avrupa Televizyonu’nda her Pazartesi Türkiye saati ile 20.00’da yayınlanan ‘Temiz Eller-Vizyon 2023 Programı’nın bu haftaki konuğu Belediye Başkanımız Vahap Küçük olacak .