[FAALİYET RAPORU] 2018 MALİ YILI İDARİ FAALİYET RAPORU

24.4.2019 14:26:00

2018 MALİ YILI İDARİ FAALİYET RAPORU

Doğanşehir’imize yapacağımız hizmetleri sosyal belediyecilik anlayışıyla haktan, hukuktan ve adaletten ayrılmadan çalışkan, dürüst, kararlı ve hep daha ileri hedefler koyarak devam edeceğiz.

Sizlerden aldığımız emaneti, yine size hizmet ederek yarına taşıyoruz.İnsan odaklı belediyecilik anlayışımızla yükselen ve değişen yaşam standartları ve beklendileri karşılayan hizmet ve yatırımlarını aralıksız sürdüren planlı, programlı ve belki de en önemlisi gelecekteki büyümeyi öngörerek bu yönde hazırlıklı olan bir yolculuğu birlikte sürdürüyoruz.

Doğanşehir Belediyesi olarak son bir yılda gerçekleştirdiğimiz tüm faaliyetleri açık, anlaşılır bütünsel olarak sizlerin değerlendirmesine sunmak üzere bu  raporu hazırladık.

Doğanşehir Belediyesi olarak kurumsal gelişimde geldiğimiz nokta, kamuda iyi uygulama örneklerini geliştirmek ve hep ilklere imza atmak olacaktır. Gelişimde süreklilik ilkesi bizim temel ilkelerimizden birisi olacaktır. Her faaliyet yılı sonunda olduğu gibi bu yılda yaptığımız çalışmalarımızı tüm detaylarıyla ele aldığımız çalışmalarımızı, Doğanşehirli halkımızın denetim ve değerlendirmelerine bırakıyoruz.

Belediyemizin 2018 yılı itibari ile ilçemizde, Malatya Büyükşehir Belediyesi  işbirliği ile tüm altyapı hizmetlerini yenileme kararı alarak çalışmalar bitirilmiştir. İlçemize ait altyapısı biten mahallelerinin cadde, sokak ve kaldırım çalışmalarana başlanmış bir çok mahallemiz altyapı ve üst yapı olarak hizmetleri bitirilmek üzeredir. Aşağıda ayrıntılarının anlatılacağı yatırımlar başlamış olup, bir kısmı bitirilmiş, bir kısmı devam ediyor, bir kısmı ise proje aşamasındadır.

“Kamu İdarelerince Hazırlanacak Faaliyet Raporları Hakkında Yönetmelik” doğrultusunda hazırlandığımız 2018  yılına ait bu Faaliyet Raporu ile kurulumuzun çalışmalarını bilgilerinize ve meclisimizin onayına sunarken; bize öneri ve desteği ile katkıda bulunan meclis üyesi arkadaşlarıma da teşekkürü bir borç biliyor ve katkılarının devamını diliyorum.

EK : 2018 MALİ YILI İDARİ FAALİYET RAPORU

Vahap KÜÇÜK