Başkan Zelyurt’tan  Vahap Küçük’ü  anma mesajı

17.6.2021 22:57:00

18 Haziran 2020 tarihinde vefat eden Doğanşehir Belediye Başkanımız Vahap Küçük’ün vefatının 1. Sene-i devriyesi dolayısıyla Belediye Başkanı Durali Zelyurt  başsağlığı mesajı yayımladı.

Belediye Başkanı Durali Zelyurt, Doğanşehir sevdalısı Vahap Küçük’ün 1.ölüm yıldönümü dolayısıyla yayımladığı mesajda,

“Doğanşehir sevdalısı, Doğanşehir Belediye Başkanı, hayırsever ve eğitim gönüllüsü,Doğanşehir’in ve Malatya’nın babası, Koca Çınar “Vahap Başkanımızı” vefatının 1.sene-i devriyesinde özlem, saygı ve minnetle ile anıyorum. Seni Unutmadık ve Unutmayacağız.  Biz kendisinden razıydık, Rabbim de razı olur inşallah. Hayırseverliğiyle hepimizin gönlünde taht kuran kıymetli Vahap Başkanımıza  Allah’tan rahmet, ailesine ve hemşehrilerimize başsağlığı diliyorum. Mekânı cennet olsun.” dedi.