Doğanşehir Çavuşlu Mahallesinde Parke Taşı Çalışması

29.6.2021 12:24:00

Başkan Zelyurt; “Mücadelemiz Hizmet Gayemiz Vatandaş Memnuniyetidir.”

Doğanşehir Belediyesi olarak Çavuşlu mahallesinde kilitli parke taşı çalışması yapılıyor. Doğanşehir Belediye Başkanı Durali Zelyurt beraberinde AK Parti Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Hasan Kaplan, AK Parti İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Karadağ ve Mahalle Muhtarı Mehmet Akbıyık ile yapılan çalışmaları yerinde incelediler.

Amaçlarının ilçeye en güzel şekilde hizmet etmek olduğunu belirten Başkan Zelyurt; “Mücadelemiz Hizmet Gayemiz Vatandaş Memnuniyetidir.”dedi.

Doğanşehir Belediye Başkanı Durali Zelyurt; “İlçemizde bulunan bütün mahallelerimizde hizmet seferberliği imkanlarımız ölçüsünde şuanda yapmaktayız ve yapmaya devam ediyoruz. Muhtarımız, vatandaşlarımız,belediye meclis üyelerimiz ve teşkilatımız ile çalışmaları yerinde inceliyoruz. Büyükşehir ile aynı zamanda birinci kat ikinci kat sıcak asfalt serme sıkıştırma çalışmalarımız devam ediyor. Şuanda Kadılı ve Beğre mahallerimizde çalışmalarımız devam ediyor. Aynı zamanda Altıntop mahallemizinde alt yapısı hazırlanıp inşallah yolunu tamamlayacağız. Şehir içi çalışmalarımız devam ediyor. Kanal çalışmalarımız var arıza çalışmalarımız var.Bu arada bir çok kuruma desteklerimiz devam ediyor. İnşallah memleketimizin ihtiyacı çok bunları bir an önce tamamlamaya çalışıyoruz.” dedi.

Çavuşlu Mahalle Muhtarı Mehmet Akbıyık ise yapılan çalışmalardan dolayı Büyükşehir Belediyesine ve Doğanşehir Belediyesine teşekkür etti. Muhtar Akbıyık; “Mahallemizde yapılan çalışmalardan dolayı ve kilitli taş çalışmasından dolayı teşekkür ederiz size, Mezarlığımızın yolu kilitli taş döşendi.Teşekkür ederiz.” dedi.