Belediye Başkanı Sayın Vahap KÜÇÜK'ün Anneler Günü Mesajı

13.5.2018 11:15:00

BELEDİYE BAŞKANI SAYIN VAHAP KÜÇÜK’ÜN ANNELER GÜNÜ MESAJI

Toplumsal dayanışmanın ve toplumun temelini aile, bir ailenin temelini de mutluluk, huzur, saygı ve sevgi ortamıyla anneler oluşturur. Annelerimiz hoşgörünün, fedakârlığın, şefkat ve merhametin adıdır. Peygamber Efendimizin “Cennet, annelerin ayakları altındadır” hadis-i şerifiyle taçlandırdığı anne sevgisi, dünyadaki en değerli sevgidir.

Geleceğin güçlü Türkiye’sine yön verecek olan nesillerin yetiştirilmesinde annelere büyük görev ve sorumluluklar düşmektedir. Dinimiz, anne ve babaya itaatin üzerinde önemle durmakla birlikte, anneye özel bir önem atfetmektedir. Annelerin çocukları üzerinde herkesten fazla emeği bulunmakta, en derin şefkat ve merhamet hissini anneler taşımaktadır. Hoşgörünün, saf bilginin, karşılıksız sevginin, bitmez tükenmez kaynağı olan annelerimiz, bizi millet yapan değerlerin her bireyde hayat bulmasında payı olan özel kişilerdir. Bu yönüyle annelik, yalnız aileyi değil, tüm toplumu ve insanlığı ilgilendiren bir kavramdır.

Bu duygu ve düşüncelerle, gecesini gündüzüne katarak, bizlere her türlü fedakârlığı karşılıksız yapan annelerimizin Anneler Gününü kutluyor, hepsini saygı, minnet ve şükranla selamlıyorum.

Vahap KÜÇÜK