Karaterzi Mahallesinde Kilitli Parke Taşı ve Asfalt Çalışmaları

8.7.2021 13:31:00

Doğanşehir Belediye Başkanı Durali Zelyurt Karaterzi Mahallesinde yapımı devam eden Kilit Parke taşı ve Asfalt çalışmalarını inceleyerek mahalle sakinleriyle bir araya geldi.

“Bizim Tek Bir Gayemiz Var, Doğanşehirli Hemşehrilerimize Hizmet Etmek” diyen Doğanşehir Belediye Başkanı Durali Zelyurt beraberinde AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Hasan Kaplan,AK Parti İlçe Yönetiminden Mustafa Karadağ ile birlikte Karaterzi mahallesinde çalışmaları yerinde inceledi.

Doğanşehir Belediye Başkanı Durali Zelyurt  “Karaterzi mahallemizde Kilit Parke Taşı ve Asfalt çalışmalarını AK Parti Büyükşehir Belediye Meclis üyemiz Hasan Kaplan, AK Parti İlçe Yönetim Kurulundan Mustafa Karadağ ile incelemelerde bulunduk. Mahalle sakinlerimiz ile sohbet ettik. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Selahattin Gürkan'a ve Yol Daire ekibine çalışmalarından dolayı teşekkür ederiz. Mahallemize hayırlı olsun” dedi.