Doğanşehir'de “ZEYTİN DALI OPERASYONUNA” Destek Amaçlı Miting Yapıldı.

17.2.2018 23:32:00

DOĞANŞEHİR’DE KAHRAMAN TÜRK ORDUMUZUN AFRİN’E YAPTIĞI “ZEYTİN DALI OPERASYONUNA” DESTEK AMAÇLI MİTİNG YAPILDI.

Doğanşehir İlçesi Polat Mahallesi sakinleri öncülüğünde Doğanşehir Kaymakamlığı ve Doğanşehir Belediye Başkanlığının katkılarıyla 16/02/2018 tarihinde Doğanşehir Belediyesi önünde Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından yürütülen Zeytin Dalı Harekâtına destek amaçlı miting düzenledi.

Yapılan Mitingde konuşan Doğanşehir Kaymakamı Sayın Muhammet Şükrü PEKPAK: Mehmetçiğin 28 gündür destan yazdığını dile getirerek, "TSK'mız şanlı tarihinden aldığı güç ve ilhamla bugünde her türlü koşullarda muharebe edebilecek imkan ve kabiliyete sahip olduğunu tüm dünyaya gösteriyor. TSK, Türkiye Cumhuriyeti devletine, kutsal vatan topraklarına, milli birliğimize yönelecek tüm tehdit ve tehlikeye karşı milletinin emrinde olduğunu bir kez daha gösterdi.” Dedi.

Doğanşehir Belediye Başkanı Sayın Vahap KÜÇÜK; “Şanlı Türk ordumuz Afrin’e girerek, Yüce Türk Milletine kafa tutanlara artık dur diyor. Afrin daha başlangıç. Bu devlet Münbiç'e de girecek, Fırat'ın doğusuna da girecek. Orada bir Yahudi, Amerikan uşağı devlet kurulmasına müsaade etmeyecek. Ortadoğuda edilgen değil etken rol oynayan bir Türkiye var. Türkiye’ye diz çöktürmek isteyenlere karşı Doğanşehir’in tek yürek olduğunu belirtilerek,  Doğanşehir’in bugün ABD'ye ve onun yerli taşeronlarına haykırarak "Biz biriz, iriyiz, diriyiz ve hep birlikte Türkiye'yiz" diyor. Allah'ın izniyle kimse bize diz çöktüremeyecek. “Dedi.

Türk milletinin tarih boyunca hep zulmün ve zalimin karşısında, mazlum ve mağdurun ise yanında olduğunu ifade eden Vahap KÜÇÜK, " Zeytin Dalı Harekâtıyla bugünde aynı misyonu sürdürmektedir. Bu kutsal mücadelede şehadet şerbeti içen şehitlerimize Allah'tan rahmet, gazilerimize acil sağlık diliyorum." Dedi.

İlçe halkı ve gençlerin sloganları karşısında Sayın Vahap KÜÇÜK, duygulu anlar yaşadı. “Sizler oldukça, Yüce Türk Milleti payidar kalacaktır.” Dedi.

Yapılan konuşmalar sonrası Doğanşehir Müftüsü Sayın Şemsettin KARCI,  tarafından kahraman Türk Askeri için dua yapıldı, Kuranı Kerim okundu.

İlçe halkı ve gençlerin sloganları eşliğinde miting tamamlandı.