Başkan Durali Zelyurt, AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mahmut Kaçar’a Sunum Yaptı

23.9.2021 09:16:00

Doğanşehir Belediye Başkanı Durali Zelyurt, Malatya’ya bir takım gezi ve incelemelerde bulunmak için gelen AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mahmut Kaçar’ı, Doğanşehir Belediyesi’nde ağırlayarak, yapılan ve devam eden çalışmalar hakkında sunum yaptı.

Malatya’ya bir takım gezi ve incelemelerde bulunmak için gelen AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mahmut Kaçar, beraberinde AK Parti İl Başkanı İhsan Koca, İl Başkan Yardımcıları, AK Parti Doğanşehir İlçe Başkanı Murat Kavuncuoğlu, Belediye Başkan Yardımcıları Bekir Alpagut, Hakan Ürkmez, AK Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Özcan Selçuk, Meclis Üyeleri ile birlikte Doğanşehir Belediye Başkanı Durali Zelyurt’u ziyaret etti.

Doğanşehir Belediyesi Meclis Salonunda düzenlenen istişare toplantısında AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mahmut Kaçar’a, Yeşillikler Diyarı Doğanşehir’de yapılan çalışmalar ve devam eden çalışmalar hakkında görsel sunum ve bilgilendirme kitapçığı ile brifing veren Başkan Zelyurt, AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mahmut Kaçar ile beraberindeki heyeti Doğanşehir Belediyesinde ağırlamaktan dolayı büyük mutluluk yaşadığını dile getirdi.