2.10.2021 21:54:00

Doğanşehir Belediye Başkanı Durali Zelyurt; “Doğanşehirli her bir vatandaşımızın emrinde ve hizmetindeyiz.”

Doğanşehir ilçemizin karayoluna bağlanmasında alternatif yol olan Esentepe Mahallesi Dikilitaş mevkiinde yapılan asfalt çalışmalarını Doğanşehir Belediye Başkanı Durali Zelyurt, Belediye Başkan Yardımcısı Bekir Alpagut ve AK Parti Meclis üyesi Mehmet Ormancı yerinde inceleyerek vatandaşlar ile bir araya geldiler.

Belediye Başkanı Durali Zelyurt; “Doğanşehirli her bir vatandaşımızın emrinde ve hizmetindeyiz. Esentepe mahallesi dikilitaş mevkiinde Karayoluna bağlanmasında alternatif  yol olan bölgede yapılan Asfalt çalışmalarından dolayı Büyükşehir Belediye Başkanımız Selahattin Gürkan 'a,Yol Daire ekibine ve Doğanşehir Belediyemiz çalışanlarına teşekkür ederim. İlçemize hayırlı olsun.”