Esentepe Mahallesi Depremevleri’nde Kilitli Parke Taşı Çalışmaları

2.10.2021 22:09:00

Esentepe Mahallesi Depremevleri’nde Kilitli Parke Taşı Çalışmaları

Doğanşehir Esentepe Mahallesi Depremevleri'nde kilitli parke taşı çalışmalarını Doğanşehir Belediye Başkanı Durali Zelyurt, Belediye Başkan Yardımcısı Bekir Alpagut , AK Parti Meclis üyesi Mehmet Ormancı ve Esentepe Mahalle Muhtarı Aziz Arslan ile yerinde inceleyerek vatandaşlar ile bir araya geldiler.

Doğanşehir Belediye Başkanı Durali Zelyurt; “Doğanşehir'li hemşehrilerimizin yaşam alanlarını güzelleştirmek adına, kilitli parke taşı ve asfalt çalışmalarımız tüm hızıyla devam etmektedir. Esentepe Mahallemizin Depremevleri'nde kilitli parke taşı çalışmalarımızı yerinde inceleyerek kıymetli hemşehrilerimiz ile bir araya geldik.Her şey daha yaşanabilir bir Doğanşehir için var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz.”