Belediye Başkanı Sayın Vahap KÜÇÜK'ün Kadir Gecesi Mesajı

11.6.2018 10:01:00

BELEDİYE BAŞKANI SAYIN VAHAP KÜÇÜK’ÜN KADİR GECESİ MESAJI

Birlik, beraberlik, kardeşlik ve dayanışma duygularının had safhaya ulaştığı 11 Ayın Sultanı olan Ramazan ayının son günlerine yaklaşırken, bin aydan daha hayırlı olan dua ve tövbelerin kabul edildiği, Peygamberimize ilk vahyin geldiği, Kur’an-ı Kerim’in indirilmeye başladığı Kadir Gecesi’ne kavuşmuş olmanın heyecanı ve sevincini yaşıyoruz.

Kadir gecesi, Rabbimizin insanlığa bir rahmet kapısı, bir umut pınarı olarak bahşettiği, sema kapılarının sonuna kadar açıldığı, dua ve tövbelerin kabul edildiği mübarek bir gecedir. Dargınlıklara ve kırgınlıklara son vermek, nefretin yerine sevgiyi, saygıyı, hoşgörüyü, dostluk ve kardeşliği hakim kılmak için bu gece insanlara önemli fırsatlar sunmaktadır.

Bu vesileyle başta Doğanşehirli hemşerilerim olmak üzere, ülkemizin ve tüm İslam aleminin Kadir Gecesi’ni tebrik ediyor, bin aydan daha hayırlı olan bu mübarek gecenin hepimizin kalplerine, gönül dünyalarımıza ışık saçmasını, vicdanlarımızı aydınlatmasını, hepimize neşe ve huzur getirmesini temenni ederek bu gecenin hayırlara vesile olmasını, kardeşliği, sevgi ve saygı bağlarını kuvvetlendirmesini, dünya üzerindeki savaş, şiddet ve akan gözyaşlarının dinmesine, ülkemizdeki terör belasının sona ermesine ve İslam aleminin birliğine vesile olmasını diliyorum.

Vahap KÜÇÜK