[EĞİTİM] Vahap KÜÇÜK Meslek Yüksek Okulu Mesleki Eğitime Destek Protokolü İmzalandı.

30.3.2018 13:38:00

Doğanşehir Vahap Küçük Meslek Yüksekokulu öğrencilerine karşılıksız burs için ‘’Mesleki Eğitime Destek’’ protokolü imzalandı. Doğanşehir Vahap Küçük MYO’da düzenlenen protokolün imza törenine İnönü Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Ahmet KIZILAY, Belediye Başkanı Sn. Vahap KÜÇÜK, Doğanşehir Kaymakamı Sn. Muhammet Şükrü PEKPAK, Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Albulkadir BAHARÇİÇEK, Rektör Danışmanı Yrd.Doç.Dr.Cemal KOYUNOĞLU, MYO Sekreteri Nail KORKMAZ ile beraber akademik ve idari personeller katıldı.

İmza töreninde yapılan konuşmada yapılan protokolle birlikte Doğanşehir Vahap Küçük MYO’da bulunan programları öğrencilerin tercih etmesini sağlamak, öğrencilerin başarılarını teşvik etmek ve ülkemizde bilgi, beceri ve donanım sahibi teknik elemanların yetiştirilmesine katkıda bulunmak için hayırseverin bu okulda öğrencilere maddi destek vermesinin amaçlandığı belirtildi.

Belediye Başkanı Sn. Vahap KÜÇÜK yaptığı konuşmada; kendisi tarafından verilen bursun okulu kazanan her öğrenci için geçerli olacağını, geleceğimiz olan evlatlarımız için gerekli tüm desteği yaşadığı süre boyunca vereceğini belirtti.