Vahap KÜÇÜK Meslek Yüksek Okulu Konferans Salonunda Muhtarlar toplantısı yapıldı.

15.11.2018 11:09:00

Muhtarlar toplantısına Belediye Başkanı Sn. Vahap KÜÇÜK, Doğanşehir Kaymakamı Sn. Murtaza ERSÖZ, İlçe Emniyet Müdür V. Alparslan GÜVEN, İlçe Jandarma Komutanı Tolga COŞKUN, kamu kurum ve kuruluşlarının amirleri ve mahalle muhtarlarımız katıldı. Yapılan toplantıda 2018/03 sayılı Valiliğimiz Genelgesi kapsamında vatandaşlarımızın huzur ve güven ortamı içinde yaşamaları için ülkemiz genelinde bayram, düğün, uğurlama, spor müsabakaları gibi organizasyonlar sırasında ateşli silahlar ile havaya ateş açılması nedeniyle, yaralanma ve ölüm olaylarının meydana gelmesi gibi üzücü hadiselerin gerçekleşmemesi için alınması gereken tedbirler ve Malatya Şiddet Önleme Merkezi Müdüresi tarafından kadına yönelik şiddet ve şiddetin önlenmesi konularında katılımcılara bilgi verildi.