Malatya Valisi Sayın Aydın BARUŞ, İlçemizde Muhtarlar Toplantısına katıldı ve bazı ziyaretlerde bulundu.

21.11.2018 13:30:00

Malatya Valisi Sayın Aydın BARUŞ, ilçemizde başta genel güvenlik ve asayiş konuları olmak üzere ilçedeki yatırım çalışmaları, içme suyu ve kanalizasyon, elektrik, meralar, ağaçlandırma ile eğitim ve sağlık konularındaki ihtiyaç ve sorunlar ile ilgili ilçenin yaşam kalitesini arttırmak, Devletimizin sağladığı imkânlarla halkımıza daha iyi hizmet sunabilmek için yapılacak çalışmalar üzerinde muhtarlar, sivil toplum kuruluşları ve kanaat önderleri ile bir toplantı gerçekleştirdi.

Doğanşehir Kaymakamı Sayın Murtaza ERSÖZ, Belediye Başkanı Vahap KÜÇÜK ve Kurum Müdürleri tarafından karşılanan Malatya Valisi Sayın Aydın BARUŞ, toplantı öncesi Vahap KÜÇÜK Meslek Yüksek Okulunda incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgiler aldı. Meslek Yüksek Okulunun kafeteryasında öğrencilerle çay içerek bir süre sohbet eden Sayın Aydın BARUŞ daha sonra toplantı salonuna geçti.

- Malatya Valisi Sayın Aydın Baruş, toplantıda okul aile birliği başkanlarına tek tek söz vererek onların sorun ve önerilerini dinledi. Başkanlar okulları ile ilgili taleplerini paylaştılar.

- Toplantı sonrasında Malatya Valisi Sayın Aydın BARUŞ Kaymakamlık makamında İlçe Kaymakamı Sayın Murtaza ERSÖZ’den brifing aldıktan sonra İlçe Belediye Başkanlığını ziyarette bulundu.

- Sayın Aydın Baruş 23.11.2015 tarihinde Şanlıurfa/Siverek ilçesinde Polis aracına yapılan silahlı saldırıda yaralanarak kaldırıldığı hastanede şehit olan Polis Memuru Serdal Toprak'ın ve 11 Ağustos 2015 tarihinde Şırnak'ta bölücü terör örgütü tarafından açılan ateş sonucu şehit olan Piyade Onbaşı Barış Aybek’in İlçemizde ikamet eden ailelerini ziyaret ederek taziyelerini bildirdi.

Ziyaretlerde İl Müftüsü Ümit Çimen tarafından okunan Kuran-ı Kerim tilaveti sonrası Vali Baruş ve beraberindekiler tüm şehitlerimiz ve gazilerimiz için dua ettiler.

- Ziyaretlerde Malatya Valisi Sayın Aydın Baruş’a İlçe Kaymakamı Murtaza Ersöz, İlçe Belediye Başkanı Vahap Küçük, İl Jandarma Komutanı J. Albay Necmi İnce, İl Emniyet Müdürü Dr. Ömer, İl Müftüsü Ümit Çimen ve Aile Sosyal Politikalar İl Müdürü Rasim Bulut eşlik ettiler.