[15 TEMMUZ] Doğanşehir Kaymakamlığı ve Belediye Başkanlığı tarafından düzenlenen anma programına çok sayıda kişi katıldı.

17.7.2019 13:35:00

DOĞANŞEHİRLİLER GECE BOYU NÖBETTEYDİ

Doğanşehir Kaymakamlığı ve Belediye Başkanlığı tarafından düzenlenen anma programına; Doğanşehir Kaymakamı, Belediye Başkanı, Doğanşehir Başsavcısı, Doğanşehir Savcısı ve çok sayıda vatandaşımız katıldı.

Doğanşehir Belediye Başkanı Vahap KÜÇÜK, Belediye Meydanı'ndaki programda yaptığı konuşmada terörün her türlüsünü lanetlediğini belirterek, şunları kaydetti:

"Gecenin karanlığının ardında güneşli bir gün gizlidir. İşte aziz şehitlerimiz, gazilerimiz o gece bize bir toprak nasıl vatan olur, nasıl vatan kalır bir kere daha gösterdi. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu menfur saldırıda hayatını kaybeden şehitlerimize Allah'tan rahmet, ailelerine, yakınlarına ve yüce Türk milletine başsağlığı ve sabır diliyorum. Gazilerimizi yürekten tebrik ediyorum. Vatanımızı bölmeye çalışan hainlere karşı ülkemiz üzerinde oyunlar oynamaya kalkan şer odaklı güçlere karşı kahraman Türk insanı tek vücut olmuş ve büyük bir mücadele vermiştir. Bizlere düşen görev ise bu vatan evlatlarının emanetlerine sahip çıkıp teröre, şer odaklarına karşı 15 Temmuz 2016 günü olduğu gibi tek yumruk, dimdik ayakta durmaktır." Etkinlikler kapsamında Doğanşehir İmam Hatip Ortaokulu tarafından "15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü" temalı fotoğraf sergisi gezildi.