İlçemizde 2-3 kilometrelik sıcak asfalt çalışması yapıldı.

27.8.2019 08:36:00

MASKİ tarafından içmesuyu, kanalizasyon hatları yapılan Söğüt ve Elmalı Mahallelerinin bozulan yollar sıcak asfalt ile kaplandı. 1.1 kilometrelik çalışma sonucunda yollar pırıl pırıl bir görünüme kavuşturuldu.  Doğanşehir ilçe merkezinde hastane ve okul yolunda da 1.2 kilometrelik sıcak asfalt çalışmaları yapıldı. Ayrıca ilçe merkezinde Tatari sokakta 2 kilometrelik asfalt bakım-onarım çalışmalarını tamamladı. Söğüt ve Elmalı mahalle sakinleri yapılan yol çalışmalarından duydukları memnuniyeti dile getirerek Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’a ve Doğanşehir Belediye Başkanı Vahap Küçük’e teşekkür ettiler. Altyapı çalışmalarının tamamlandığına dikkat çeken vatandaşlar, “Yolumuz altyapı çalışmaları sonrası tahrip olmuştu. Toz ve toprak bu aylarda insanları çok rahatsız ediyordu. Büyükşehir Belediyesi Yol Ve Alt yapı ekipleri ve Doğanşehir Belediyesi iki mahallemizin içinide mis gibi yaptı. Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz” dediler.