Belediye Başkanı Sayın VAHAP KÜÇÜK, Sera Uygulama alanında üretilen Kapya biberlerin hasadını yerinde inceledi.

29.8.2019 14:00:00

İlçemizde yapılan Sera Uygulama Alanında üretilen Kapya biberlerin hasadı ile girişimci kadın çiftçilere yönelik konserve yapımı yerinde incelendi. Belediye Başkanı Sayın Vahap KÜÇÜK; "Kadınlarımızı, her alanda daha fazla ön plana çıkmaları için gereken gayreti gösterdikleri için kutluyorum. Her zaman yanınızdayım."

Proje kapsamında Doğanşehir’de yetiştirilen tütün bitkisine alternatif olarak yetiştirilen Kapya biberden kadın çiftçilerde farkındalık oluşturmak amacı ile konserve yapımı uygulamalı olarak Doğanşehir İlçe Tarım ve Ormancılık Müdürlüğü bünyesinde kadın çiftçilere gösterilmiştir.

"İl Tarım ve Orman Müdürü Tahir Macit, İlçe Tarım ve Orman Müdürü Emre Sülü’ Bitkisel Üretim ve Bitki Sağlığı Şube Müdürü Demet Köksal’a ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum."