İLÇEMİZDE PARKE TAŞI DÖŞEME VE ASFALTLAMA ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR.

11.9.2019 10:04:00

Doğanşehir Belediyemiz tarafından ilçede ve mahallelerde başlatılan kilit parke taşı döşeme ve asfaltlama çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Doğalgaz ve diğer nedenlerle bozulan asfalt ve kilit taşı döşenmiş ilçe yollarında başlatılan tamir ve düzenleme çalışmaları aralıksız olarak yoğun bir tempoda devam ediyor.

Asfaltlama ve Kilit Parke döşeme çalışmalarıyla ilgili bilgi veren Doğanşehir Belediye Başkanı Vahap KÜÇÜK; “Belediyemizce ilçe genelinde başlattığımız yol yapım çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyoruz. Fen İşleri Müdürlüğümüzce yürütülen programlı çalışmalar kapsamında doğalgaz altyapı çalışmaları biten ve diğer fiziki nedenlerden dolayı asfalt ve kilit taşı bozulan yollarımızda tamir ve düzenleme çalışmalarımıza aralıksız olarak devam ediyoruz. Mahallelerimizde kilitli parke taşı ve bordür döşeme çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz. Doğalgaz kazısı nedeniyle bozulan asfalt yollarımıza halkımızın toz ve topraktan rahatsız olmaması için geçici olarak asfalt yaması yapılmıştır. Doğalgaz altyapı çalışmalarının bitmesiyle birlikte kilit taşı döşenmeyen ve asfaltlanmayan yolumuz kalmayacak ve ilçemiz daha modern bir hale kavuşacaktır” dedi.