19 Eylül Gaziler Günü'nün 98. yıl dönümü İlçemizde düzenlenen törenle kutlandı.

19.9.2019 09:44:00

19 Eylül Gaziler Günü'nün 98. yıl dönümü İlçemizde düzenlenen törenle kutlandı. Hükümet Konağı Atatürk Anıtı önünde gerçekleştirilen etkinlik, Doğanşehir İlçe Kaymakam Vekili Turgay GÜLENÇ  ve Doğanşehir Belediye Başkanı Sayın Vahap KÜÇÜK'ün Atatürk Anıtına çelenk bırakması ile başladı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından Jandarma Asb. Çvş. Ahmet Muhammet YILMAZ tarafından yapılan günün anlam ve önemini belirten konuşma yapıldı.

Program daha sonra protokol üyeleri, sürgü mahallemizde bulunan Gazi ve Şehit Mezarlıkları ziyaret edilip, İlçe Müftüsü Fevzettin SÖNMEZ tarafından dualar edildi. Program Gazilere verilen yemek ile sona erdi.

Doğanşehir İlçe Hükümet Konağı önündeki programa Doğanşehir İlçe Kaymakam vekili Turgay GÜLENÇ, Belediye Başkanı Vahap KÜÇÜK, İlçe Cumhuriyet Başsavcısı Yılmaz ACAR, Kurum amirleri, gaziler ve şehit yakınları katıldı.