Belediye Başkanı Sn. Vahap KÜÇÜK, Aşure ikramında bulundu.

20.9.2019 13:53:00

Doğanşehir Belediye Başkanı Sn. Vahap KÜÇÜK, Muharrem ayı dolayısıyla belediye binası önünde cuma namazından sonra vatandaşlara aşure ikramında bulundu. Düzenlenen aşure etkinliği tüm şehitlerimiz için Mevlid-i Şerif okunmasıyla başlandı.
Vatandaşa aşure ikramında bulunan Belediye Başkanı Sn. Vahap KÜÇÜK birlik beraberlik mesajları vererek; “Muharrem ayımız mübarek olsun. Allah Yolunda Kerbelada Şehit olanları rahmetle anıyoruz. Muharrem ayının ülkemize birlik, beraberlik, kardeşlik, sevgi ve huzur getirmesini temenni ediyorum. Allah birlik ve beraberliğimizi daim etsin.” Dedi.

Doğanşehir Belediye önünde düzenlenen aşure dağıtım etkinliğine; Doğanşehir İlçe Kaymakam Vekili Turgay Gülenç, Belediye Başkanı Vahap Küçük, İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kızılay, Yılmaz Acar, Doğanşehir Cumhuriyet Başsavcısı İlçe Müftüsü Fevzettin Sönmez, Eskkk Malatya Bölge Birliği Başkanı İsmet Bayram, Ak Parti İlçe Başkanı Murat Kavuncuoğlu, Kurum Müdürleri ve vatandaşlar katıldı.