Doğanşehir Belediye Başkanlığınca Barış Pınarı Harekatı’na Destek İçin Kan Bağışı Yapıldı.

17.10.2019 09:13:00

Doğanşehir Belediye Başkanlığımızca Barış Pınarı Harekatı’na destek için kan bağışı yapıldı. Yapılan Kan Bağışında 135 Ünite Kan Toplandı.

Türkiye'nin sınırında oluşturulmaya çalışılan terörü yok etmek, bölgeye barış ve huzuru getirmek amacıyla başlatılan Barış Pınarı Harekatı'nda askerlerin tedavisinde de kullanılabilmesi için Doğanşehir İlçesinde "Kahraman Olmak Kanında Var" sloganı altında kampanya başlatıldı.

Barış Pınarı Harekatı'na katılan Türk Silahlı Kuvvetleri’nin sonuna kadar yanlarında olduklarını vurgulayan Doğanşehir Belediye Başkanımız Sayın Vahap KÜÇÜK yaptığı açıklamada;

"Şu anda Türk Silahlı Kuvvetlerimiz sınır ötesinde bir operasyon yapmakta. Vatandaşlarımızın ve Güvenlik Güçlerimizin ne zaman kana ihtiyacı olacağını bilemeyiz. Bu nedenle yıllardır ülkemizin ve sınır ötesinde birçok ülkenin ihtiyacı olduğu zaman kan stoklarıyla onlara destek veren Kızılay'ımıza biz de destek vermek istedik. Allah Ordumuza Güç Kuvvet Versin. Allah Yiğitlerimizi koruyup kollasın. Dualarımız onlarla. Kan Bağışında bulunan Doğanşehirli hemşerilerimize göstermiş oldukları hassasiyetlerinden dolayı teşekkür ediyorum " dedi.

Doğanşehir Belediyesi önünde düzenlenen Kan Bağış’ına vatandaşların yanı sıra Polis ve Askerlerin katılımı yüksek oldu.