Belediye Başkanı Sayın Vahap KÜÇÜK, Doğanşehir Geneli 7200 Öğrenciye Kışlık Elbise Dağıttı.

28.10.2019 09:13:00

Doğanşehir’de her yıl binlerce öğrenciye elbise yardımı yapan Doğanşehir Belediye Başkanı Sayın Vahap KÜÇÜK bu yıl da 7 bin 200 öğrenciye kışlık elbise dağıttı. Çocukların mutluluğu gözlerinden okundu.

Doğanşehir Belediye Başkanı Vahap KÜÇÜK, "Her sene yaptığımız yardımı bugünde yapıyoruz sizlerden tek ricam derslerinize çok çalışmanız anne ve babalarınıza saygılı olun. Sizleri bir nebze mutlu edebildiysek ne mutlu bizlere. Hamd olsun ki Doğanşehir Geneli Öğrenim Gören 7 bin 200 öğrenciye Kışlık Elbise yardımı yaptık. Allah bizlere ömür verdikçe bizler de onun rızası uğruna dağıtacağız” dedi.

Malatya Yeşilyurt İlçe Kaymakamı ve Doğanşehir İlçe Kaymakam Vekili yaptığı konuşmada; “Sadece Doğanşehir’de değil görev yaptığım birçok ilçede Vahap Amcanın yapmış olduğu yardımlarını gördüm. Bundan dolayı Vahap amcamıza teşekkürlerimi ve şükranlarımı sunuyorum. Aynı zamanda kurucusu olduğu Lc Waikiki firması çalışanlarına da ayrı teşekkür ediyorum. Siz sevgili öğrencilerden isteğim derslerinize çok çalışmanız anne ve babalarınıza saygılı olun kendinize hedef koyun. Allah’ın yardımıyla inşallah çok güzel yerlere gelirsiniz. Hepinizin amacı bundan sonra bir Vahap KÜÇÜK olmaktır.” dedi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Caner GÜLER, yapılan yardımlardan dolayı Doğanşehir Belediye Başkanı Vahap KÜÇÜK’e ve ailesine teşekkür ederek, çocukların mutlu olması kendilerini de mutlu ettiğini söyledi.

Elbise dağıtım programına Belediye Başkanı Vahap KÜÇÜK, Malatya Yeşilyurt İlçe Kaymakamı ve Doğanşehir İlçe Kaymakam Vekili Turgay GÜLENÇ, İlçe Jandarma Komutanı Tolga COŞKUN, İlçe Emniyet Müdür Vekili Alparslan GÜVEN ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Caner GÜLER Katıldı.