[11 Kasım Fidan Dikimi] Doğanşehir Geleceğe Nefes Oldu.

12.11.2019 09:36:00

Doğanşehir Geleceğe Nefes Oldu

Doğanşehir İlçesinde Tarım ve Orman Bakanlığı'nın "Geleceğe nefes" projesi kapsamında 5.500 fidan dikildi.

Tarım ve Orman Bakanlığı'nın "Geleceğe nefes" projesi kapsamında Doğanşehir ilçesi Hudut Mahallesi Bahçeciler mezrasına 5.500 fidan dikildi. Türkiye genelinde 11 milyon fidan dikmeyi hedefleyen Tarım ve Orman Bakanlığı'nın "Geleceğe Nefes" projesi kapsamında Doğanşehir ilçesi Hudut Mahallesi Bahçeciler mezrasına fidan dikme programı gerçekleştirildi.

Doğanşehir Belediye Başkanı Sayın Vahap KÜÇÜK yaptığı açıklamada;
“Cumhurbaşkanlığı himayesinde, Tarım ve Orman Bakanlığının başlatmış olduğu Geleceğe Nefes projesi kapsamında Doğanşehir ilçemiz Hudut Mahallesi Bahçeciler mezrasına 5.500 fidan dikimi gerçekleştirdik. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından 11 Kasım günü milli ağaçlandırma günü olarak ilan edildi. Bakanlığımız tarafından Türkiye genelinde ağaçlandırma ile ilgili bir seferberlik başlatıldı. Malatya’nın Doğanşehir ilçesi olarak bu seferberlikte yer alıyoruz. Projede kapsamında başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a ve emeği geçenlere teşekkür ediyoruz" dedi.