Belediye Başkanı Sn. Vahap KÜÇÜK'ü yabancı konuklar ziyaret etti.

18.12.2019 14:34:00

Doğanşehir Dağ ve Doğa Sporları Kulübü'nün Avrupa Birliği projesi kapsamında ilçemize Polonya, İtalya ve İspanya'dan gelen konuklar Belediye Başkanı Sn. Vahap KÜÇÜK'ü ziyaret etti.

Doğanşehir Dağ ve Doğa Sporları Kulübü'nün "Spor koçlarının mentor becerilerini geliştirmek" adlı Avrupa Birliği projesi kapsamında Polonya, İtalya ve İspanya'dan gelen konuklar, Belediye Başkanı Sn. Vahap KÜÇÜK'ü makamında ziyaret ederek bir süre görüştü.

Belediye Başkanı Sn. Vahap KÜÇÜK, ziyarette yaptığı konuşmada konukları ilçede ağırlamaktan dolayı mutlu olduğunu belirtti.

Misafirlere ilçe hakkında bilgi veren Sn. Vahap KÜÇÜK, konukları turist olarak tekrar ilçede görmek istediklerini söyledi.

İtalyalı Andrea Ciantar ise Malatya'da bulunmaktan dolayı mutlu olduklarını anlatarak, "Doğanşehir gerçekten çok güzel. Buradan edindiğimiz bilgileri değerlendireceğiz. Gösterilen misafirperverlik için teşekkür ediyoruz." dedi.