Elazığ'ın Sivrice ilçesinde meydana gelen 6.8 büyüklüğündeki Depremi Doğanşehir ilçemizde hissettik.

26.1.2020 17:22:00

İlk incelemelerimizde; İlçemiz genelinde herhangi bir sorun gözükmüyor. Sarsıntıdan dolayı bazı vatandaşlarımız tedbir amacıyla sokağa çıktı. Ancak kısa bir süre sonra tekrardan geceyi evlerinde geçirmişlerdir. Deprem sarsıntısında evlerinde ve işyerlerinde çatlak oluşan vatandaşlarımız Doğanşehir Hükümet Konağında Afet Tespit Komisyonuna durumlarını bildirmeleri gerekmektedir. Elazığ, Malatya, Pütürge ve Doğanyol’da Depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum.

Vahap KÜÇÜK

Doğanşehir Belediye Başkanı