Belediye Başkanı Sayın Vahap KÜÇÜK'ün 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü ve İşçi Bayramı ile ilgili Mesajı

1.5.2018 13:32:00

DOĞANŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI SAYIN VAHAP KÜÇÜK’ÜN 1 MAYIS EMEK VE DAYANIŞMA GÜNÜ VE İŞÇİ BAYRAMI İLE İLGİLİ MESAJI

Doğanşehir Belediye Başkanı Vahap KÜÇÜK 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü ve İşçi Bayramı ile ilgili olarak;  Bizler, “İşçinin ücretini alın teri kurumadan önce ödeyiniz” diyen bir Nebinin ümmetiyiz. Bizler millet olarak, işçilerimizin alın terinin önemini, kutsallığını bilen, bütün insanlığa örnek bir dayanışma kültürünü yüzyıllardır yaşatan büyük bir medeniyetin mirasçılarıyız. Bu anlamda hükümetimiz, milletimizden aldığı güçle, daha güçlü, daha huzurlu, daha gelişmiş, insan hak ve hürriyetlerinin özgürce yaşanabildiği bir Türkiye için çalışmalarını sürdürüyor. Bugüne kadar kurum olarak çalışanlarımızın her zaman yanında olduk. İşçilerin hak arayışlarına, iş güvenliği konusundaki gereksinimlerine ve sendikal faaliyetlerine her zaman destek verdik. Bundan sonra da aynı anlayışla çalışmalarımızı sürdüreceğiz.

Tüm dünyada, işçi ve emekçiler tarafından birlik ve dayanışma günü olarak kutlanan 1 Mayıs, çalışanların sorunlarının dile getirilmesine, çözüm yollarına ilişkin görüşlerin tartışılmasına imkân sağlamıştır. Devletimizin, çalışanlarımız, sendikalarımız ve sivil toplum örgütlerimizle işbirliği içinde yürüttüğü çalışmalar, ülkemizin daha parlak bir geleceğe yürüyüşünde büyük önem taşımaktadır.

Aramızda sevgi, saygı, birlik ve beraberliğimizin oluşmasına vesile olması dileğimle birlikte, 1 Mayıs’ın anlamına yakışır bir şekilde dostluk ve dayanışma havasında, huzur içerisinde geçeceğine olan inancımla; başta işçi, memur ve emekçiler olmak üzere tüm çalışanlarımızın 1 Mayıs İşçi Bayramı ve Emek ve Dayanışma Gününü kutluyorum.” Dedi.

Vahap KÜÇÜK