Başkan Zelyurt, Kar ve yol açma çalışmalarını yerinde inceledi

31.1.2021 09:29:00

Doğanşehir ilçe merkezi ve mahallerde gece saatlerinde başlayan kar yağışı ile birlikte Doğanşehir Belediyesine bağlı ekipler çalışmalarına aralıksız bir şekilde devam ediyor. Doğanşehir Belediye Başkanı Durali Zelyurt, Altıntop,Polat,Yolkoru mahalleri ve İlçe merkezinde yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

Gece saatlerinde etkisini artırarak devam ettiren kar yağışıyla birlikte Doğanşehir Belediyesine bağlı ekipler, vatandaşların herhangi bir olumsuzluk yaşamaması adına yol temizleme, karla mücadele ve tuzlama çalışmalarını sürdürüyor. Gece saatlerinden itibaren gerek ilçe merkezinde gerekse diğer mahallelerde yolları ulaşıma açık tutmak için canla başla çalışan karla mücadele ekiplerini sahada ziyaret eden Doğanşehir Belediye Başkanı Durali Zelyurt, ekiplerin hiç durmadan mahalle yollarını açık tutmaya çalıştıklarını kaydetti.

Doğanşehir Belediye Başkanı Durali Zelyurt ve AK Parti Belediye Meclis Üyesi ve Belediye Başkan yardımcısı Bekir Alpagut kar ile mücadele sonucu yol açma çalışmalarını yerinde inceleyerek mahallelerde vatandaşların taleplerini dinlediler.