Başkan Zelyurt Emniyet Müdürünü Ziyaret etti

7.2.2021 10:21:00

Doğanşehir Belediye Başkanımız Sayın Durali Zelyurt, Doğanşehir İlçe Emniyet Müdürünü makamında ziyaret etti.

Doğanşehir ilçe Emniyet Müdürü Sayın Osman Karip'e ziyarete, Belediye Başkan yardımcılarımız Sayın Bekir Alpagut, Sayın Hakan Ürkmez ve Şirket Müdürümüz Sayın Mehmet Ormancı eşlik ettiler.

İlçenin yaşanılabilirliğine asayiş yönünden katkı sağlayan Emniyet Müdürlüğü ile her zaman istişare içinde olduklarını ifade eden Belediye Başkanımız Durali Zelyurt, ilçe halkının huzuru ve güvenliği için kurumlar arası işbirliğinin son derece önemli olduğunu vurguladı. Başkan Zelyurt “ Emniyet güçlerimizin her zaman yanındayız. Bize ne görev düşerse seve seve yaparız. Emniyet Müdürümüz Osman Karip'i ziyaret ederek ilçemiz hakkında istişarelerde bulunduk.” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Doğanşehir ilçe Emniyet Müdürü Sayın Osman Karip ise “Doğanşehir gibi bir ilçede görev yapmanın mutluluğu ve heyecanını yaşıyorum. Vatandaşlarımıza en iyi hizmeti verebilmek amacıyla, karşılıklı işbirliği içinde Doğanşehir'li hemşehrilerimize en iyi hizmeti vereceğiz. Bizleri ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum.” dedi.

Ziyaret çekilen hatıra fotoğrafı ve iyi dilek temennileri ile sona erdi.