Organik Meyve Üreticiler Birliğinden Başkan Zelyurt’a Ziyaret

11.2.2021 14:52:00

Malatya Organik Meyve Üreticileri Birliği Başkanı İlhan Tursun ve yönetim kurulu üyeleri, Doğanşehir Belediye Başkanı Durali Zelyurt’u makamında ziyaret ettiler.

Organik Meyve Üreticileri Birliği Başkanı İlhan Tursun, Başkan Zelyurt’a misafirperverliğinden dolayı teşekkürlerini belirterek;  “Bugün Başkanımızı makamında ziyaret ettik. Organik Meyve Üreticileri Birliği olarak organik tarım konusunda Doğanşehir ilçemizde potansiyel olarak iyi durumda. Desteklerinden dolayı başkanımıza teşekkür ederiz.” dedi.

Doğanşehir Belediye Başkanı Durali Zelyurt, “Organik Meyve Üreticileri Birliği Başkanı İlhan Tursun ve yönetimi bizleri ziyaret ederek, Doğanşehir’de tarım ve organik meyve üretimi konularında neler yapılabilir konusunda istişare ve fikir alışverişinde bulunduk. Bu konuda çalışmalar yapan birliğe Doğanşehir çiftçimiz adına teşekkür ederim, organik tarım konusunda belediye olarak her zaman destek verme konusunda yanlarındayız. Ziyaretlerinden dolayı Başkan'a ve yönetimine teşekkür ediyorum.” dedi.