Başkan Zelyurt, Berat Kandili’ni kutladı

26.3.2021 10:14:00

Doğanşehir Belediye Başkanı Durali Zelyurt, Berat Kandili nedeniyle kutlama mesaj yayımlayarak 11 ayın sultanı Ramazan ayının müjdecisi Berat Kandili'nin Doğanşehir’e, Türkiye'ye ve tüm insanlığa esenlik ve huzur getirmesini diledi.

Ramazan ayına az bir zaman kala Beraat Kandili’ne ulaşmış olmanın mutluluğu içerisinde olduklarını ifade eden Belediye Başkanı Durali  Zelyurt, “Bu gün, hep birlikte Allah’ın rahmet ve mağfiretinin müminlere bol bol ihsan edildiği Ramazan ayının müjdecisi mübarek  Berat Kandili’ne erişmiş olmanın  ve Yüce Allah’ın sınırsız af, merhamet, yardım ve bereketine vesile olan Ramazan Ayı öncesinde mübarek Berat Kandili’ne erişmenin heyecan ve mutluluğunu yaşıyoruz.  Dini duyguların yoğunluk kazandığı merhamet, şefkat, yardımlaşma ve dayanışma duygularının doruk noktasına ulaştığı  Berat Kandili’nin, Türk-İslam Alemine  Doğanşehirli hemşehrilerime hayırlara vesile olmasını diler, bu mübarek gecenin birlik ve beraberliğimizi daha da güçlendirmesini, ülkemize ve tüm insanlığa esenlik ve huzur getirmesini temenni ediyorum.” Dedi.