Altıntop Şehit Fuat Bozkurt Cami Açılışı Yapıldı

29.3.2021 10:20:00

Doğanşehir İlçesi'nde, 15 Temmuz şehidi Fuat Bozkurt adına yapılan cami ibadete açıldı.

Altıntop Mahallesinde yaptırılan caminin açılışına, Kaymakam Sayın Halil İbrahim Köroğlu, Belediye Başkanı Sayın Durali Zelyurt, Belediye Başkan Yardımcısı Sayın Bekir Alpagut,İlçe Jandarma Komutanı Sayın Onur Kırcaer, İlçe Müftüsü Sayın Fevzettin Sönmez, Cami Dernek Başkanı Sayın Ahmet Bozkurt, Mahalle Muhtarı Sayın Mehmet Toprak ve vatandaşlar katıldı.

Kaymakam Halil İbrahim Köroğlu ve Belediye Başkanı Durali Zelyurt yaptığı konuşmalarda, emeği geçenlere teşekkür ettiler. Okunan dualarla Şehit Fuat Bozkurt Cami açılışı yapıldı. Müftü Fevzettin Sönmez, Şehit Fuat Bozkurt Cami’de ilk namazı kıldırdı. Daha sonra Şehit Fuat Bozkurt Cami Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Ahmet Bozkurt’a plaket takdim edildi.