Başkan Zelyurt: “ Ramazan ayı, Ülkemize ve Doğanşehirimize bereket ve huzur getirsin”

12.4.2021 11:07:00

Doğanşehir Belediye Başkanı Durali Zelyurt, Ramazan ayı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Mübarek Ramazan ayına girilmesi dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Belediye Başkanı Durali Zelyurt, “Bu mübarek ayda, yardımlaşmanın ve dayanışmanın güzelliğini yaşayıp yaşatmalıyız” ifadesini kullanarak sözlerine şöyle devam etti.

Başkan Zelyurt mesajında, Dileğim odur ki, mübarek Ramazan ayı, ülkemize ve Doğanşehirimize bereket ve huzur getirsin. Güzel ahlakın en üst mertebede uygulayıcısı ve tamamlayıcısı Sevgili Peygamberimiz Hazreti Muhammed (S.A.V)’in bereketini ve güzelliğini müjdelediği bu mübarek ayda, kardeşliği ve hoşgörünün en üst seviyede yaşanacağına inancım sonsuzdur.

Başta Doğanşehir li hemşehrilerim olmak üzere bütün İslam aleminin mübarek Ramazan ayını kutlar, Yüce Allah’tan, bütün inananların hayırlara vesile olacak dualarının ve ibadetlerinin kabul olmasını, ülkemizi etkisi altına alan yeni tip korona virüs Pandemi salgını  ndan kurtarmasını dilerim” dedi.