İlçemiz Doğalgazla Buluştu...

23.1.2018 14:28:00

TEMİZ HAVA SICAK YUVA

İlçemize ilk kez doğalgaz verilmesi nedeniyle Doğanşehir Belediyesi önünde tören düzenlendi. Düzenlenen törene Gümrük ve Ticaret Bakanımız Sn. Bülent TÜFENKÇİ, Malatya Valimiz Sn. Ali KABAN, Kaymakamımız Sn.Muhammet Şükrü PEKPAK, Malatya Milletvekilleri Öznur ÇALIK, Mustafa ŞAHİN ve Nurettin YAŞAR, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet ÇAKIR, İl Jandarma Komutanı J.Alb. Şerafettin YILMAZ, İl Emniyet Müdürü Dr.Ömer URHAL, İlçe Belediye Başkanları, Kurum Müdürleri, STK Temsilcileri ve çok sayıda vatandaşımız katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasının ardından Aksa Doğal Gaz Malatya Müdürü Sertaç Uraz, Doğanşehir Belediyesi Başkanı Vahap KÜÇÜK, Büyük Şehir Belediyesi Başkanı Ahmet Çakır, Malatya Milletvekili Nurettin Yaşar, Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, Malatya Milletvekili Öznur Çalık’ın açılış konuşmalarının ardından Vali Kaban yaptığı konuşmasında, yapılan hizmetin Doğanşehir’e hayırlı olması temennisinde bulundu..