Doğanşehir Belediye Başkanı Zelyurt’tan “1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü” Mesajı

30.4.2021 15:32:00

Doğanşehir Belediye Başkanı Durali Zelyurt, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü nedeniyle yayımladığı mesajda, “1 Mayıs emeğin ve alın terinin günüdür. Alın teri bu dünyadaki en kutsal hazinedir” dedi.

Doğanşehir Belediye Başkanı Durali Zelyurt; “Bizler, “İşçinin ücretini alın teri kurumadan önce ödeyiniz” diyen bir Nebinin ümmetiyiz. Bizler millet olarak, işçilerimizin alın terinin önemini, kutsallığını bilen, bütün insanlığa örnek bir dayanışma kültürünü yüzyıllardır yaşatan büyük bir medeniyetin mirasçılarıyız. Bu anlamda hükümetimiz, milletimizden aldığı güçle, daha güçlü, daha huzurlu, daha gelişmiş, insan hak ve hürriyetlerinin özgürce yaşanabildiği bir Türkiye için çalışmalarını sürdürüyor.
Doğanşehir Belediyesi olarak emeğin ve emekçinin yanında olmaya her zaman özen gösterdik. Ülkemizin kalkınmasında ve ilerlemesinde alın terleriyle lokomotif güç oluşturan tüm işçi kardeşlerimizin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü kutluyor, bu anlamlı günü birlik ve dayanışma ruhu içerisinde geçirmelerini  başta işçi, memur ve emekçiler olmak üzere tüm çalışanlarımızın 1 Mayıs İşçi Bayramı ve Emek ve Dayanışma Gününü kutluyorum.” Dedi.