Başkan Durali Zelyurt’un 19 Mayıs Kutlama Mesajı

18.5.2021 15:37:00

Doğanşehir Belediye Başkanı Durali Zelyurt, “19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı” münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

Belediye Başkanı Durali Zelyurt, mesajında: “Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ ün 19 Mayıs 1919’ da Samsun’ a çıkışının ve buradan başlattığı bağımsızlık hareketinin tüm yurda yayılarak esareti kabul etmeyen ve hürriyetinden vazgeçmeyen milletimizle giriştiği milli mücadelenin zaferle taçlandırılmasının 102. yılını idrak ediyoruz.

Gençlerimizin, kurtuluş mücadelesinin en anlamlı günlerinden olan 19 Mayıs’ın derin manasını idrak ederek aynı ruh ve azimle aziz şehitlerimizin canları pahasına koruduğu bu vatanı daha ileriye taşıyacaklarına, değerlerimize ve ilkelerimize sahip çıkacaklarına güvenimiz tamdır.
Bu duygu ve düşüncelerle, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, kahraman şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet, minnet ve saygıyla anıyor, geleceğimizin teminatı olan sevgili gençlerimizin ve değerli halkımızın 19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramını kutluyor, saygı ve sevgiyle selamlıyorum.”