Assign modules on offcanvas module position to make them visible in the sidebar.

Testimonials

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Sandro Rosell
FC Barcelona President

Dünya Müslümanları bugün kurban bayramını kutluyor. Doğanşehir de ilk kez protokol Camide Bayram namazında bayramlaştı. Gelenekler takip edildi.

Doğanşehir de ilk kez Kaymakam  Memiş İnan Ve Belediye Başkanı Vahap Küçük garnizon komutanı Binbaşı  Murat Işıldak, ilçe Emniyet Müdürü İbrahim Altıntaş. Daire amirleri Halkla Merkez Camiinde Bayram namazı  sonrası bayramlaştı. Bayramlaşmaya  LCW nin sahibi İş Adamı Mustafa Küçük, Vahap Küçük, ve Doğanşehir liler Dışardan gelen gurbetçiler katıldı.

Protokolün resmi bayramlaşması bayramın ikinci günü Doğanşehir belediyesi önünde yapılacaktır. Doğanşehir halkı davetlidir.