Assign modules on offcanvas module position to make them visible in the sidebar.

Testimonials

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Sandro Rosell
FC Barcelona President

Doğanşehir Hükumet konağı önünde düzenlenen gazileri anma törenine gaziler bir saat erken geldiler. Erken gelen gazi ve şehit aileleri Hükumet binası parkında Kaymakam Memiş İnan Eşlik etti, Birlikte çay içtiler sohbet ettiler tek tek tanıştılar.saat 10:30 Atatürk anıtına Doğanşehir kaymakamlığı adına Belediye başkanılığı, Garnizon Komutanlığı çelenkleri  konularak saygı duruşunda bulunuldu. Burada Jnadarma Asb.Kd.Bşç. Gökhan Asana şehitlerin ve gazilerin Ülke savunması konusunda teminat olduğunu Şehitlerin Nurlu Gazilerin Onurlu “ olduğunu belirterek. Bugün burada bu topraklarda yaşıyorsak bu onurlu ve nurlu insanlar sayesindedir. Dedi. Ertuğrul Gazi İlokulu Öğrencisi, Arda Uçar dünün anlamını belirten “Şehitler Ölmedi Şehitler Ölmez” isimli şiirinden sonra resmi tören sona erdi.

Gaziler ve şehit aileleri Doğanşehir kaymakamı Memiş İnan nın Makamında verdikleri kahve molasında sohbet ettiler. İnan “ bizler burada kesinlikle şehit gazi ailelerini belli günlerde değil her zaman yanında olduğumuzu bilmenizi istiyoruz. Burada özel günlerde değil devamlı birlikte oluyoruz.kesinlikle bizler için gün ayrımı yoktur. Her gün sizler bizim için özelsiniz.  Sizler bu kutsal görev yapmamış olsaydınız bizler burada bu makamlarda olamazdık. Sizlere minnet borçluyuz” dedi. Doğanşehir belediye başkanı Vahap Küçük ise “bu ülkede birlik beraberliğe ihtiyaç duyduğumuz günlerin bedeli devamlı Şehadet ve Gaziliktir. Bu ülke kolay kazanılmadı ki kolay devr edilsin. Benim deden 22 yaşında gitmiş birdaha da gelmemiş, ülkemiz üzerinde yapılan pazarlıkların boyutu yüksek,  bunun en son örneği geçtiğimiz günlerde yapılan başarısız darbe girişiminde şehitlerimiz Gazilerimiz oldu. Onlara Rahmet ve minnet Borçluyuz. Bir olalım birlik olalım” dedi. Daha sonra Doğanşehir belediyesi beypınar Sosyal tesislerinde Şehitler ve gazilerin onuruna yemek verildi. Yemekte  yaklaşık 45 şehit ve gazi ailesi katıldı. Gaziler ve şehit aileleri kendilerine değer veridliği için mutlu olduklarını gurulu olduklarını belirterek, Sn kaymakamımız Memiş İnan, Belediye başkanımız Sn Vahap Küçük’e  Askerlik Şb. Başkanı Binbaşı Murat Işıldak’a teşekkür ettiler.

Doğanşehir nüfusuna kayıtlı 51 gazi ve 35 şehit ailesi bulunmaktadır ancak bunların büyük bir kısmı ilçe dışında ikamet ediyor. Doğanşehir de şuan itibarıyla ikamet eden gazi sayısı 16  şehit ailesi sayısı da 14 olarak tesbit edildi.

Doğanşehir de yapılan gaziler günü törenine Doğanşehir kaymakamı Memiş İnan Doğanşehir Belediye Başkanı Vahap Küçük, Askerlik Şb Başkanı Murat Işıldak, Cumhuriyet Savcısı Nezir Bayram, Daire amirleri Gaziler ve şehit yakınları katıldı.Doğanşehir belediye başkanımız Sn Vahap Küçük gaziler günü programına katıldı. Törende yapılan konuşmalarda “Şehitler Nurlu Gaziler onurlu” vatan evlatlarıdır vurgusu yapıldı.

Doğanşehir Hükumet konağı önünde düzenlenen gazileri anma törenine gaziler bir saat erken geldiler. Erken gelen gazi ve şehit aileleri Hükumet binası parkında Kaymakam Memiş İnan Eşlik etti, Birlikte çay içtiler sohbet ettiler tek tek tanıştılar.saat 10:30 Atatürk anıtına Doğanşehir kaymakamlığı adına Belediye başkanılığı, Garnizon Komutanlığı çelenkleri  konularak saygı duruşunda bulunuldu. Burada Jandarma Asb.Kd.Bşç. Gökhan Asana şehitlerin ve gazilerin Ülke savunması konusunda teminat olduğunu Şehitlerin Nurlu Gazilerin Onurlu “ olduğunu belirterek. Bugün burada bu topraklarda yaşıyorsak bu onurlu ve nurlu insanlar sayesindedir. Dedi. Ertuğrul Gazi İlkokulu Öğrencisi, Arda Uçar dünün anlamını belirten “Şehitler Ölmedi Şehitler Ölmez” isimli şiirinden sonra resmi tören sona erdi.

Gaziler ve şehit aileleri Doğanşehir kaymakamı Memiş İnan nın Makamında verdikleri kahve molasında sohbet ettiler. İnan “ bizler burada kesinlikle şehit gazi ailelerini belli günlerde değil her zaman yanında olduğumuzu bilmenizi istiyoruz. Burada özel günlerde değil devamlı birlikte oluyoruz.kesinlikle bizler için gün ayrımı yoktur. Her gün sizler bizim için özelsiniz.  Sizler bu kutsal görevi yapmamış olsaydınız bizler burada bu makamlarda olamazdık. Sizlere minnet borçluyuz” dedi. Doğanşehir belediye başkanı Vahap Küçük ise “bu ülkede birlik beraberliğe ihtiyaç duyduğumuz günlerin bedeli devamlı Şehadet ve Gaziliktir. Bu ülke kolay kazanılmadı ki kolay devr edilsin. Benim deden 22 yaşında gitmiş bir daha da gelmemiş, ülkemiz üzerinde yapılan pazarlıkların boyutu yüksek,  bunun en son örneği geçtiğimiz günlerde yapılan başarısız darbe girişiminde şehitlerimiz Gazilerimiz oldu. Onlara Rahmet ve minnet Borçluyuz. Bir olalım birlik olalım” dedi. Daha sonra Doğanşehir belediyesi Beypınarı Sosyal tesislerinde Şehitler ve gazilerin onuruna yemek verildi. Yemekte  yaklaşık 45 şehit ve gazi ailesi katıldı. Gaziler ve şehit aileleri kendilerine değer verildiği için mutlu olduklarını gururlu olduklarını belirterek, Sn kaymakamımız Memiş İnan, Belediye başkamınız Sn Vahap Küçük’e  Askerlik Şb. Başkanı Binbaşı Murat Işıldak’a teşekkür ettiler.

Doğanşehir nüfusuna kayıtlı 51 gazi ve 35 şehit ailesi bulunmaktadır ancak bunların büyük bir kısmı ilçe dışında ikamet ediyor. Doğanşehir de şuan itibarıyla ikamet eden gazi sayısı 16  şehit ailesi sayısı da 14 olarak tesbit edildi.