Assign modules on offcanvas module position to make them visible in the sidebar.

Testimonials

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Sandro Rosell
FC Barcelona President

Doğanşehir Kaymakamlığı İlçe gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğünce düzenlenen ve İlçedeki çeşitli kamu kurum personelleri STK lar katıldı.

Halkın Spor yaparak sağlıklı yaşam, moral, motivasyon ,dayanışma ve kaynaşmasını sağlamak amacıyla, İlçe deki kamu kurum ve kuruluşlarının katılımıyla Doğanşehir halı saha futbol turnuvası düzenlendi.

15 Temuz Demokrasi Şehitleri ve gazileri Adına yapılan 15 Temuz Demokrsi Kupası Final maçında, Doğanşehir Kaymakamlığı tarafından Düzenlenen Turnuvaya 13 kamu ve STK takımı katıldı. Final Maçında A ve B Gurubunun Birincileri  Doğanşehir Esnaf Spor ve Doğanşehir Belediye Spor takımları karşı Karşıya geldi. Oynanan Final Maçında  Doğanşehir Esnaf spor 10 gol attı ve 5 gol kendi filelerinde gördü. Esnaf Spor  turnuvanın birincilik kupasını alırken,  İkinciliği Doğanşehir belediye Spor, üçüncülüğü ise  Doğanşehir AK Gençlik kazandı. Turnuvada Centilmenlik kupasını Doğanşehir Fındıklılar Derneği Spor takımı adına Dernek başkanı Muhsin Karaoğlan Aldı.  İlk kez turnuvanın en yaşlı oyuncusuna da kaymakamlık tarafından madalya verildi. Adını 15 Temuz Demokrasi Şehitlerinden alan Demokrasi  kupası halı saha karşılaşmasının kupa töreninde konuşan Doğanşehir Kaymakamı Memiş İnan

“ 2017 baharında yine birlikte olmayı umut ediyorum, Turnuvamızın adı Demokrasi kupası  olsun istedik.  15 Temuz Demokrasi Şehitleri ve Gazilerimize çok şey borçluyuz, bu turnuvayı 15 Temuz Demokrasi Şehit ve  gazileri onuruna düzenledik. Onlar hayatlarını ortaya koymasalardı. Bizler burada bu turnuvaları düzenleyemezdik.  Onların sayesinde buradayız. Allah onlardan Razı olsun katılımlarından Dolayı herkese çok teşekkür ederim” dedi.

Doğanşehir Belediye başkanı Vahap Küçük yaptığı konuşmada gençler geleceğin umududur, diyerek şunları kaydetti: “ Değerli gençler, hepinizi selamlıyorum  ve öpüyorum. Burada sporda Ahmet, Mehmet Fark etmez biriniz kazanırsınız amma mühim olan birlik beraberlik ve kardeşliktir. Ben sizlerin birlik te kardeşçe büyüklerinize saygılı olmanızı tavsiye ediyorum. Ben Doğanşehir belediye başkanı olarak tüm gençlerimizin yanındayım. Hepinize başarılar diler, sevgi ve salmalar sunarım” dedi.

Doğanşehir Kaymakamlığı halı saha Futbol Turnuvası kaymakamlık tarafından verilen tatlı ikramından sonra sona erdi.