Assign modules on offcanvas module position to make them visible in the sidebar.

Testimonials

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Sandro Rosell
FC Barcelona President

DOĞANŞEHİR’E GENÇLİK KAMPI, GENÇLİK MERKEZİ, MESİRE ALANLARI PROJESİ İÇİN ÇALIŞMALAR TAMAM  İLK KAZMA BAHARDA

ŞÜKRÜ SAĞLAM

Malatya nın Doğanşehir ilçesinde gençlik merkezi projeleri başladı.Belediye başkanı Vahap Küçük kamp ve proje alanlarını bizzat gezdirerek ne gerekiyorsa Doğanşehir için ben varım dedi.

Malatya nın Doğanşehir ilçesi için yapımına başlanacak olan bir adet Gençlik kampı ve biradettte ilçe merkezinde gençlik merkezi yapımı için çalışmalar başladı. Projenin yaklaşık malkiayetinin 15 milyon TL civarında olacağı ve Doğanşehir’e Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Masrafları  karşılanmak üzere yıllık yaklaşık

Üç bin  ila Dört bin Öğrencinin Doğanşehir’i ziyaret edeceği öğrenildi.Projenin uygulanması için  gerekli inclemeleri yapmak üzere Doğanşehir’e gelen İlçemiz Gençlik ve Spor Müdürlüğünce Gençlik ve Spor Bakanlığımıza sunulan Gençlik Kampı Projesi ve Gençlik Merkezi Projelerinin yerlerinin uygunluğu kontrolü için Bakanlıktan Gençlik Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı Serdal Eravcı ve Gençlik Kampları Daire Başkanı Sezai Zorba İlçemize gelerek. Bakanlık temsilcileri ve Doğanşehir Belediye Başkanı Vahap Küçük, Malatya Gençlik ve Spor Şube Müdürü Ahmet Yücel,  Doğanşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Osman Şen Proje yerlerinde incelemelerde bulunuldu.

Doğanşehir Gençlik merkezi olacak.

Doğanşehir belediye başkanı Vahap Küçük “ Doğanşehir Gençlik Merkezi olacak. Ben geçlerimizi seviyorum onlar için yapılacak her projede varım. Gençler için projelerimiz devam edecektir. Doğanşehir Sürgü barajında  DSİ ye ait olan alanın, kullanım hakkı protokol ile Doğanşehir belediyesine verilen alanda Gençlik ve Spor bakanlığımız bölgeye hitap eden Gençlik Kampı  (Gençlik Kampları gençlerin serbest zamanlarını çeşitli sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerle değerlendirmelerini sağlamak amacıyla kurulmuş tesislerdir. Kamplara katılan gençlerin ulaşım konaklama ve yemek ihtiyaçları Gençlik ve Spor Bakanlığınca karşılanmakta ve gençlerden her hangi bir ücret alınmamaktadır.) projesi gerçekleştirecekler.  Ve burada Doğanşehir halkının istifadesine bir de, Mesire alanı eklenecektir. İlçe Merkezinde TC. Şeker Fabrikalarına ait olan 6 dönüm arsa üzerine  3600 Metre kare kapalı alanda kültür merkezi ve yanısıda Gençlik ve spor bakanlığı tarafından bin metrekare üzerine gençlik merkezi porjesiyle ilgli olarak bakanlık yetkilileri yaptıkları arsa incelemesinden gayet memnun kaldırlar ben burada bu hizmetlere öncülük yapan sayın . Gençlik Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı Serdal Eravcı ve Gençlik Kampları Daire Başkanı Sezai Zorba İlçemize gelerek. Bakanlık temsilcileri ve Doğanşehir Belediye Başkanı Vahap Küçük, Malatya Gençlik ve Spor Şube Müdürü Ahmet Yücel,  Doğanşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Osman Şen’e çok teşekkür ediyorum” dedi.

Ankaradan gelen heyet Daha sonra Doğanşehir kaymakamı Memiş İnanı Makamınada Ziyaret etti.

Ş.S