Assign modules on offcanvas module position to make them visible in the sidebar.

Testimonials

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Sandro Rosell
FC Barcelona President

DOĞANŞEHİR BELEDİYE BAŞLKANLIĞINDAN

DUYURU

Malatya Büyükşehir Belediyesi ’ nin 14.02.2017 tarih ve 101 nolu Meclis Kararı ile yapılan Doğanşehir İlçe  Merkezi Revizyon ve  İlave İmar Planı  Malatya Büyükşehir Belediyesinde  askıya  çıkarılmıştır. Askıya çıkarılan Revizyon ve İlave imar  planındaki Parsel ile ilgili  sıkıntılarınızı 20.03.2017 tarihine kadar  gerekçeli itiraz Malatya Büyükşehir Belediyesine  bildirilmesi gerekmektedir.

Tüm Halkımıza  duyurulur.

NOT: VATANDAŞLARIMIZ PARSEL İLE İLGİLİ İMAR DURUMUNA DOĞANŞEHİR BELEDİYESİ FEN İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜNDE BAKTIRABİLİRLER.

Vahap KÜÇÜK