Assign modules on offcanvas module position to make them visible in the sidebar.

Testimonials

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Sandro Rosell
FC Barcelona President

Adresimiz: Yeni Mahallesi Evren Sokak Doğanşehir Belediye Başkanlığı Binası

Telefonlarımız: 0 422 517 10 79 - 0 422 517 16 68 - 0 422 517 10 13

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nulla scelerisque magna et orci porttitor ullamcorper. Proin euismod pretium dolor non consectetur. Aliquam feugiat nunc ac justo hendrerit, non lobortis lacus condimentum.

Praesent vehicula libero ac tellus rutrum ultrices. Sed eu consectetur libero, id varius massa. Quisque vestibulum tempus felis. Nulla interdum varius arcu nec. Duis id erat nunc. Nam eu aliquam velit. Donec pretium sed quam quis pulvinar. Fusce felis ante, pulvinar ac metus et, adipiscing consequat lectus. Integer quam nibh, varius nec lacus elementum, bibendum posuere ante. Mauris vehicula.

Belediyemize ait online E-BELEDİYE işlemleri burada

E-Devlet yapılanması kapsamında değerlendirilen "E-Belediye" uygulaması, belediyelerin faaliyetlerini daha akışkan bir hale getirir. İletişim ve bilgi çağının temeli "E-Devlet" projesinin çıkış noktası, halkla ilişkiler kavramının ilk öğesi "bilgi sahibi olma" E-Belediye sisteminde de ilk kavram olarak yerini almıştır. Temel olarak E-Belediyecilik; belediyenin vatandaşa verdiği hizmetleri aynı zamanda internet üzerinden de sunmasıdır.