Assign modules on offcanvas module position to make them visible in the sidebar.

Testimonials

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Sandro Rosell
FC Barcelona President

BAŞVURULAR

İlçenin kuruluşu kesin olarak bilinmemekle beraber M.Ö. 66 yılları ile 295 yılları arasında Roma İmparatorluğunun elinde kaldığı tarih tetkikinden anlaşılmıştır.

Bu döneme ait ilçe merkezinde yer alan içkale sur kalıntıları Roma döneminde imparatorluğun hristiyanlığı Asya’ ya yaymak amacıyla yapıldığı düşünülmektedir. Bu bilgilere delil olarak gösterilen Kadılı, Eskiköy ve Polatta bulunan harabelerin gözetleme kuleleri olarak askeri üst amacıyla kullanıldığı anlaşılmaktadır.

HİZMET STANDARTLARI

BELGELER