KİŞİSEL VERİLERİN İŞLENMESİ GENEL AYDINLATMA METNİ

29.12.2021 13:38:00

KİŞİSEL VERİLERİN İŞLENMESİ GENEL AYDINLATMA METNİ

Değerli vatandaşlarımız, Kişisel Verilerin Korunması Kanunu kapsamında sizleri bilgilendirmek istiyoruz.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (“KVKK”) uyarınca kimliğinizi belirli veya belirlenebilir kılan her türlü bilginiz ve özel nitelikli kişisel verileriniz dâhil kişisel verileriniz, veri sorumlusu olarak Doğanşehir Belediyesi tarafından işlenebilecektir.

Kişisel verilerin işlenmesi, kişisel verilerin elde edilmesi, kaydedilmesi, depolanması, muhafaza edilmesi, değiştirilmesi, yeniden düzenlenmesi, açıklanması, aktarılması, sınıflandırılması, ya da kullanılmasının engellenmesi gibi verileri üzerinden gerçekleştirilen her türlü işlemi ifade etmektedir.

Doğanşehir Belediyesi olarak kişisel verilerinizin güvenliği hususuna azami hassasiyet göstermekte olduğumuzu bilmenizi isteriz. Bu sorumluluğumuzun tam idraki ile KVK Kanunu’nda tanımlı şekli ile “Veri Sorumlusu” sıfatıyla, kişisel verilerinizi aşağıda izah edildiği surette ve mevzuat tarafından emredilen sınırlar çerçevesinde işlemekteyiz.

Doğanşehir Belediyesi ile paydaş ilişkisi bulunan vatandaşlarımız, belediye personelleri, hizmet alımı kapsamında çalışan personelleri, iştirakları, çözüm ortakları, tedarikçiler ve ziyaretçiler; kişisel verilerinin işlenmesi, üçüncü kişilere aktarılması, kişisel veri toplamanın hukuki sebepleri ile kanunda yer alan hakları konularında detaylı bilgiye  aydınlatma metninden ulaşabilirler.

Doğanşehir Belediyesi olarak Kişisel Verilerin Korunması Hakkında Aydınlatma Metni'ni resmi mevzuatta yapılacak değişiklikler bünyesinde her daim güncelleme hakkını saklı tutmaktayız.

DETAYLI BİLGİLENDİRME İÇİN TIKLAYINIZ.