Doğanşehir ilçemizde 23 Nisan Coşkusu

24.4.2022 14:43:00

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, İlçemiz'de coşkuyla kutlandı. Çocukların sergilediği gösteriler ise izleyicilerden büyük alkış aldı.

Vatandaşlarımızın yoğun katılım gösterdiği kutlamalarda günün anlam ve önemini belirten konuşmaların ardından şiirler okundu, çocuklar tarafından hazırlanan gösteriler ve yarışmalar yapıldı.

Tüm yurtta olduğu gibi Doğanşehir’de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkuyla kutlandı. Kaymakamlık Hükümet Konağı önünde Atatürk Büstüne çelenk konulmasının ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunması ile başlayan 23 Nisan kutlamaları Doğanşehir Vahap Küçük Meydanında devam etti.

İlçemiz Kaymakamı Sayın Mehmet Kılıç, Doğanşehir Belediye Başkanı Sayın Durali Zelyurt, Cumhuriyet Başsavcısı Sayın Fahri Cavit, İlçe Emniyet Müdürü Sayın Erkan Samaraz, İlçe Jandarma Komutanı Sayın Onur Kırcaer, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Caner Güler, daire amirleri, siyasi parti temsilcileri, STK Temsilcileri, öğretmen, öğrenci ve velilerin de hazır bulunduğu kutlamalarda neşe dolu anlar yaşandı.

Vahap Küçük Meydanında 23 Nisan Etkinliklerinde saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasının ardından İlçe  Kaymakamı Sayın Mehmet Kılıç ve Belediye Başkanı Sayın Durali Zelyurt tarafından öğrencilerin ve halkın bayramı kutlandı.

Günün anlam ve öneminin belirtildiği konuşmanın yapıldığı 23 Nisan kutlamalarında, şiirler okunarak, ront gösterisi ve halk oyunları sergilendi. Öğrenciler tarafından eğlenceli oyunların oynandığı kutlama programı türkü dinletisinin ardından resmi geçit ile sona erdi.