Büyükşehir Belediye Başkanı Gürkan Belediyemizi Ziyaret Etti

10.5.2022 10:12:00

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan beraberindeki heyetle birlikte Doğanşehir Belediye Başkanı Durali Zelyurt’u ziyaret etti.

Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ın Ramazan ayından sonra ilk ziyaretini Doğanşehir İlçesine yaptığını belirten Doğanşehir İlçe Belediye Başkanı Durali Zelyurt, “İlçemizde göreve geldikten sonra en çok destek aldığımız, uyum içerisinde ilçemize ciddi hizmetlerin gelmesinde her zaman yanımızda oldu. Altyapı, yol ve park çalışmalarında her türlü desteği veren Sayın Başkanımıza bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmadığı için teşekkür ediyorum. İlçemize yapılacak olan hizmetlerde ellerinden gelen bütün desteği vermeye çalıştılar. Bu desteklerinden dolayı Sayın Başkanımıza ayrıca çok teşekkür ediyorum. Rahmetli Vahap Başkanımızın Selahattin Başkanımıza özel bir sevgisi vardı. Doğanşehir ilçemize vermiş olduğu desteklerden dolayı ilçem adına, muhtarların adına bir kez daha teşekkür ediyorum” dedi.

Doğanşehir ilçemizde kadirşinas bir karşılama ile karşılaştıklarını belirten Başkan Gürkan ise yaptığı konuşmada, “Doğanşehir ilçesinde çeşitli ziyaretlerde bulunuyoruz. Doğanşehir Malatya’mızın en büyük ilçelerinden bir tanesidir. Kadirşinas insanların olduğu bir ilçemiz. Ülkemiz genelinde de hizmet eden kanaat önderleri, iş insanlarının fazla olduğu bir ilçemiz. Ziyaretimizin akabinde sahada yapılan hizmet ve yatırımları inceleyerek yapılacak olan çalışmalarla ilgili planlamalar ve fikir birliği oluşturacağız. Doğanşehir İlçemizde her zaman yakın ilgi ve destek gördük. Doğanşehir İlçemizin 39 Mahallesine hizmet götürmek için bütün ekibimizle birlikte gece gündüz yoğun bir çalışma içerisindeyiz. Doğanşehir İlçemizde asfalt, altyapı ve çevre düzenleme çalışmaları, meydan düzenlemeleri gibi çalışmalarımız var. Doğanşehir ilçemize arıtma tesisi inşa edilmesi için çalışmalar başlattık. İnşallah bir aksilik çıkmadığı takdirde bu yılsonuna doğru faaliyete geçirmeyi planlıyoruz. Atık suların akarsulara karışmaması için her türlü tedbir ve önlemi almaktayız. Altyapı ve üstyapı noktasındaki çalışmalarımız yoğun bir şekilde devam ediyor. Çalışmalarımızın Doğanşehirli hemşerilerime hayırlı olmasını temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.