Belediye Başkanımız'dan Boks Şampiyonu Akbaş’a Ziyaret

29.5.2022 16:17:00

Doğanşehir Belediye Başkanımız Durali Zelyurt, Dünya Kadınlar Boks Şampiyonası'nda altın madalyaya uzanan milli boksör Hatice Akbaş'ı evinde ziyaret ederek tebrik etti.

Başkan Zelyurt beraberinde Başkan Yardımcısı Mustafa Birişik, AK Parti Doğanşehir Kadın Kolları Başkanı Gülşah Sağlam ve yönetimi ile Dünya Kadınlar Boks Şampiyonası'nda altın madalyaya uzanan milli boksör Hatice Akbaş’ı Akçadağ ilçesinde bulunan evinde ziyaret ederek tebrik edip, bundan sonraki hedefleri için başarılar diledi. Belediye Başkanı Durali Zelyurt ve heyet şampiyon Hatice Akbaş’ın ailesi ile bir araya gelerek sohbet ettiler.

Doğanşehir Belediye Başkanımız Durali Zelyurt; “ Böyle bir gururu bizlere yaşattığı için Hemşehrimiz Hatice Akbaş’a ve ailesine teşekkür ediyorum. Şampiyonumuz Hatice kızımıza bundan sonraki hedefleri için başarılar diliyorum. Hatice Akbaş gururumuzdur.” dedi.