Assign modules on offcanvas module position to make them visible in the sidebar.

Testimonials

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Sandro Rosell
FC Barcelona President

Araçlar için Doğanşehir Belediyesi önünde tören düzenlendi.

Törene,
Doğanşehir Belediye Başkanı Vahap Küçük, Başkan Yardımcısı Mustafa Gülhaş, vatandaşlar ve belediye personeli katıldı.

Doğanşehir Belediyesi önünde yeni alınan bir adet otobüs, iki kamyon, bir kamyonet, bir adet CSB kepçe kesilen kurban ve yapılan dualarla hizmete başladı.

Törende konuşan Başkan Vahap Küçük, “Eskiyen bazı araçlarımızı satarak yerine yenisini aldık, en azından yeni oldukları için her gün arıza yapmaz ve bir süre kullanırız. Şimdi aldığımızı yeni araçlar, bize 800 bin TL’ye mal oldu. Allah hayırlı hizmetlerde kullanmamızı nasip etsin” diye konuştu.